Sundheds Sektor Søndag

SSS-Dagen

Sundheds Sektor Søndag - hvert år søndagen nærmest d. 18. oktober

Bed for social- og sundhedspersonalet på Skt. Lukas dag

 

KriSoS har fundet inspiration fra, at man i store dele af den engelsktalende verden inkl. Sydafrika markerer Skt. Lukas dag som Healthcare Sunday. Man fejrer Healthcare Sunday den søndag, som ligger tættest på Skt. Lukas dag, d. 18. oktober.


I Danmark har vi i KriSoS navngivet søndagen nærmest d. 18. oktober for Sundheds Sektor Søndag. På den søndag opfordrer KriSoS til bøn i kirker og hjem. Målet er at opmuntre og bede for alle ansatte og frivillige, der arbejder i social- og sundhedssektoren.


Visionen kommer fra Storbritannien, som siden 1992 har fejret Healthcare Sunday i kirker og på hospitaler. (Lægen Lukas, der lægger navn til dagen, har skrevet Lukas Evangeliet og Apostlenes Gerninger).


KriSoS har oversat den originale Healthcare Sundays bøn og vi har lavet to kortere udgaver, som kan klippes ind i din kirkes forbøn - eller bruges af dig selv. 


Du finder vores SSS-pjece og bønner øverst til højre på denne side. Vi opfordrer dig til at printe ud og dele med andre. Vi opfordrer kirker til at lægge Sundheds Sektor Søndags bøn ind i forbøn / kirkebøn den søndag, som ligger tættest på d. 18. oktober.


Støt op om - og bed for

  • hjemmehjælperen
  • sygeplejersken
  • assistenten
  • socialpædagogen

ja, alle ansatte og frivillige i social- og sundhedssektoren.


Bøn gør en forskel

Bøn baner vej